Veel gestelde vragen

Wie is datarecovery.nl?

Datarecovery.nl bestaat sinds 1991 en is het eerste data recovery bedrijven van Nederland. Datarecovery.nl heeft een enorme expertise opgebouwd. Datarecovery.nl is in 2012 onderdeel geworden van het wereldwijd bekende Stellar Data Recovery.

De grootste specialist met de laagste prijzen

Omdat datarecovery.nl zich specialiseerd heeft in harde schijven (PC's, laptops, extern) kunnen de prijzen erg laag blijven. Door de samenwerking met Stellar is het gehele aanmeld- en volgproces ook nog eens volledig geautomatiseerd.

Persoonlijk contact?

De medewerkers van datarecovery.nl staan u graag te woord bij het aanmelden van uw opdracht en blijven u persoonlijk begeleiden tijdens het recoveryproces.

Expertise?

Alle fabrikanten

Datarecovery.nl werkt voor alle bekende fabrikanten.

Grootste voorraad reserveonderdelen

Datarecovery.nl beschikt over de grootste voorraad onderdelen wereldwijd van alle merken harde schijven.

De grootste data recovery specialist van Nederland

Datarecovery.nl is volledig gespecialiseerd in het snel en foutloos terughalen van gegevens van harde schijven. Mede door de ondersteuning van Stellar beschikt datarecovery.nl over de hoogst gekwalificeerde ingenieurs.

De laagste prijzen?

Jawel, de laagste prijzen. Vergelijkt u maar gerust met alle andere aanbieders. Voor het ophalen van uw harde schijf en voor de diagnose betaalt u zelfs helemaal niets! Voor de recovery krijgt u van ons een geheel vrijblijvende aanbieding met een vaste lage prijs inclusief BTW en terugsturen van uw data. Uw harde schijf wordt behandeld in ons eigen lab, het grootste data lab met cleanroom van Nederland. Halen wij uw data onverhoopt toch niet terug? Dan betaalt u helemaal niets! No cure-no pay noemen we dat.

Harde schijven?

Datarecovery.nl neemt alle soorten harde schijven van alle merken  in behandeling. Harde schijven van PC's, van laptops, notebooks, losse harde schijven en externe harde schijven.

 

Heeft u twijfel over uw harde schijf? Bel ons dan even.

Opdracht aanmelden?

Bij datarecovery.nl is het zeer gemakkelijk aanmelden. Vul het aanmeldformulier in en uw datadrager wordt kosteloos en zonder verdere verplichtingen bij u opgehaald.

Telefonisch aanmelden?

U kunt uw datadrager ook gemakkelijk telefonisch aanmelden.

Verpakken?

Het op de juiste manier verpakken van uw datadrager is niet moeilijk. Voor een probleemloze verzending hebben wij voor u een aantal handige instructies gemaakt.

Uw harde schijf?

Als u niet alle gegevens van de harde schijf bij de hand heeft is dat geen probleem. Onze technici kunnen de gegevens uitlezen in het laboratorium.

Contact?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Delen?


Harde