Veel gestelde vragen

Wie is datarecovery.nl?

Datarecovery.nl bestaat sinds 1991 en is het eerste data recovery bedrijven van Nederland. Datarecovery.nl heeft een enorme expertise opgebouwd.

De grootste specialist met gegarandeerd de laagste prijzen

Omdat datarecovery.nl zich specialiseerd heeft in harde schijven (PC's, laptops, extern) kunnen de prijzen erg laag blijven.

Samenwerking met de marktleider

Wij werken samen met het meest erkende data recovery bedrijf ter wereld Stellar® Data Recovery

Expertise?

Alle fabrikanten

Datarecovery.nl werkt voor alle bekende fabrikanten.

Grootste voorraad reserveonderdelen

Datarecovery.nl beschikt over de grootste voorraad onderdelen wereldwijd van alle merken harde schijven.

De grootste data recovery specialist van Nederland

Datarecovery.nl is volledig gespecialiseerd in het snel en foutloos terughalen van gegevens van harde schijven.

De laagste prijzen?

Jawel, de laagste prijzen in heel Nederland. Vergelijkt u maar gerust met alle andere aanbieders. Voor de diagnose betaalt u niets! Voor de recovery krijgt u van ons een geheel vrijblijvende aanbieding met de allerlaagste prijs in Nederland inclusief BTW en terugsturen van uw data. Uw harde schijf wordt behandeld in ons eigen lab, het grootste data lab met cleanroom van Nederland. Halen wij uw data onverhoopt toch niet terug? Dan betaalt u helemaal niets! No cure-no pay noemen we dat.

Harde schijven?

Datarecovery.nl neemt alle soorten harde schijven van alle merken  in behandeling. Harde schijven van PC's, van laptops, notebooks, losse harde schijven en externe harde schijven.

 

Opdracht aanmelden?

Bij datarecovery.nl is het zeer gemakkelijk aanmelden. Vul het aanmeldformulier in en uw datadrager wordt kosteloos en zonder verdere verplichtingen bij u opgehaald.

Verpakken?

Het op de juiste manier verpakken van uw datadrager is niet moeilijk. Voor een probleemloze verzending hebben wij voor u een aantal handige instructies gemaakt.

Uw harde schijf?

Als u niet alle gegevens van de harde schijf bij de hand heeft is dat geen probleem. Onze technici kunnen de gegevens uitlezen in het laboratorium.

Contact?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Harde